Innr Smart Lighting

Dit challenger brand wil smart lighting beschikbaar maken voor iedereen

Wij hielpen Smart Lighting-merk Innr een handje bij het bereikbaar maken van hun slimme verlichting: Een aanscherping van het merk, gloednieuwe visuele identiteit én website die het merk in de spotlight zetten.

Opdrachtgever

Innr

Onze rol

Identiteit
Art direction
Online strategie
Content strategie
Digital Design

“Studio Hands heeft een uitgebreid netwerk van professionals waar ze mee kunnen schakelen wanneer een project daarom vraagt. Het is fijn om te kunnen leunen op de jarenlange ervaring van Studio Hands”

The BIG idea

Innr sprak naar ons de ambitieuze wens uit om meer mensen te willen bereiken met hun slimme verlichting, en zo de omzet van 2019 op 2020 minstens te verdubbelen. Met een complete rebranding én nieuwe multi-language website inclusief webshop geven we Innr de tools om ook op internationaal niveau door te groeien. Op korte termijn zien we al veelbelovende resultaten: In het eerste weekend was er al sprake van significant verhoogde verkoopcijfers.
"Studio Hands is een partij die graag meedenkt, maar ook naar vraag kan leveren. Die flexibele instelling gaf ons de ruimte keuzes te maken en tijdig bij te stellen waar dat nodig was."
Innr_post
falling-business-card-mockups1
Gravity-Devices-UI-Mockup-Set-vol7-Recovered
Innr_brochure
Innr_kantoorbenodigheden2

Innr is een challenger brand

Na een concurrentieanalyse bleek dat veel concurrenten enorm op elkaar lijken en voornamelijk werken met stockfotografie. Om de rol van challenger brand te omarmen kozen we voor een volledige 3D-aanpak in samenwerking met Motion Designer Yan Paul Dubbelman. Innr is een gespecialiseerde en moderne versie van alle grote merken die je wellicht al kent. Daarom deden we ook het ontwerp voor Innr nét een beetje anders, en dat valt op.
Luminaires 4
Control 2
Retrofit v2
Garden Clean
Filament_v4_00004
Play V6
Chosen 2_v2_close
“Het enthousiasme van Studio Hands spat ervan af, en dat werkt aanstekelijk!”

Teamsamenstelling

Marketing Manager
Joyce @ Innr
Design Strategy
Hilmer @ Hands
Digital Design
Jan @ Hands
Development
Robin @ Hands
Brand Update
Diederick @ Hands
Copywriting
Marcel Klein Legtenberg
3D Design
Yan Paul Dubbelman

Geschreven door

Anne de Bekker

Gaat er al een lampje branden?